top of page

Wand panelen

Mozaiekstrips-Hexagon-Koper.jpeg

Mozaik tegels

Geef jouw muur een upgrade met de mozaïek tegels van De Wrap Dokter. Dankzij de ultra sterke zelfklevende kleeflaag creëer je met deze deco in een handomdraai een nieuwe uitstraling in elke ruimte binnenshuis. Een vernieuwde achterwand in de keuken / toilet / badkamer of een compleet nieuwe uitstraling voor die saaie muur in de gang. Met de mozaïek tegels is het mogelijk.

Tegels

Wil jij iets luxers aan jouw wand dan normale tegels? Dan zijn onze matte zelfklevende tegels de perfecte keuze! Deze zijn gemaakt van SPC, een mix van PVC en composiet. Deze tegels zijn vrijwel in elke ruimte binnenshuis te bevestigen. Het werkt goed onder stromend water in combinatie met siliconenkit, perfect als douchewandbekleding!

Marquina-Nero-Tegels.jpeg
Marmer-Plaat-Hoogglans-Calacatta-Statuario-Wit-3.jpeg
cinewall-marmer.jpeg

Marmer panelen

Houd jij van een hotel chique uitstraling? Onze marmer platen van PVC geven elke ruimte een prachtige touch up. Marmer is een steeds terugkerende trend, waar wij niet genoeg van kunnen krijgen. 

Ook de opties van de marmer panelen zijn eindeloos. Deze worden vaak gebruikt voor achterwanden van keukens, cine walls, badkamers, toiletten maar ook bijvoorbeeld op een wand in de woonkamer.

Akoestische panelen

Ben jij toe aan iets nieuws en unieks in jouw interieur of voor op kantoor? Onze akoestische panelen zijn een prachtige optie en verbeteren de akoestiek in elke ruimte!

Akoestisch-Amerikaans-Walnoot-2-e1673011876686.jpeg
steenstrips-keuken.jpeg
industrieel-baksteen.jpeg

Steenstrips

Ben jij op zoek naar iets nieuws voor in jouw interieur? Steenstrips geven een uniek effect op elke gewenste binnenmuur. De extra sterke zelfklevende achterzijde zorgt voor een eenvoudige bevestiging. Daarbij zijn de zelfklevende panelen geschikt om over bestaande tegels heen te plakken. Zo creëer je in een handomdraai een zo goed als nieuwe muur.

bottom of page